Jozio Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Szukałem na forum ale nie znalazłem tego tematu jak jest to proszę usunąć ;) Chciałbym zakomunikować że dnia 26 kwietnia jest 22 rocznica (tak myślę) wybuchu elektrowni atomowej w Czarnobylu. PS.Chciałem tylko przypomnieć o tym wydarzeniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Józio, 25 rocznica ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A no tak sorra za błąd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ostatnio był teatr telewizji w tej tematyce. Ciekawie pokazane jakie wtedy działały siły jakie były naciski i rozgrywki. Jak nasz Wielki Brat miał nas głęboko w poważaniu, a życie i zdrowie ludzkie nie miało wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A no zgadza się był teatr i nawet go oglądałem, rzeczywiści dość ciekawie to przedstawili.27kwietnia na TVP 1 o godzinie 22:05 będzie jakiś dokument o Czarnobylu a dokładniej to o wpływie promieniowania długotrwałego na przyrodę... może też być ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To już ćwierć wieku mineło od tamtej katastrofy a skażenie jest nadal wysokie. W tym roku mieliśmy drugą katastrofę, w Japoni. Jedna z winy człowieka i skutki odczuwa się do dziś w terenie Czernobyla, drugą spowodowały siły natury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A no zgadza się był teatr i nawet go oglądałem, rzeczywiści dość ciekawie to przedstawili. Też oglądałem :D Nienawidze teatrów ale ten mnie zaciekawił i nawet mi się podobał.A co do tego dokumentu na TVP to chyba już go kiedyś oglądałem (przynajmniej bardzo podobny)Ukazuje on życie zwierząt i roślin na terenie skażonym.Polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi