Artemis Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zniknęła mi lornetka, nie ma jej pod 5 (nie chodzi o przypisanie skrótu, po prostu wyciąga puste ręce). Możliwe jest, że ślepy pies ją wyrzucił albo celny strzał jakiegoś bandyty, jednak problem jest w tym, że nie mogę założyć nowej. Mam lornetkę w ekwipunku, ale ani klikanie nią 2 razy nic nie daje, ani przenoszenie na paski. W menu kontekstowym jest tylko "wyrzuć". Jak się pozbyć tego buga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kilka razy miałem taki błąd w Soljance. Jeśli to zauważyłem od razu, próbowałem wczytać wcześniejszego sejwa. A jeśli zauważyłem to już po pewnym czasie to trzeba spróbować przechodzić na inne lokacje i powyrzucać cały ekwipunek do skrzyni. Nie znam dokładnej przyczyny braku lornetki i rozwiązania tego problemu, ale u mnie zawsze po pewnym czasie wszystko wracało do normy i mogłem używać lornetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Spróbuj wyrzucić lornetkę na glebę podnieść ją i wtedy kliknij powinno działać przynajmniej ten sposób pomagał w innych modach ;) Czasem też tak z granatami się działo nie można rzucić, klikanie w ekwipunek też nic nie pomaga ,dopiero po wyrzuceniu i podniesieniu z powrotem problem znikał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Te sposoby nie działają. Czego ja już ni robiłem żeby odzyskać lornetkę nic nie pomogło latanie po lokacjach kupowanie nowej wywalanie klikanie nic po prostu nie działa już się poddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A tak nawiązując do tematu to u mnie podobnie jest z nożem nie moge go użyć. Jest tylko opcja ,,wyrzuć".Wie ktoś o co w tym chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mam głupie pytanie...klikaliście dwa razy w te elementy w plecaku.?..Nuż w taki sposób pojawia się w slocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Malakas- no pewnie że tak to nic nie daje <_< A tak w ogóle w jakim slocie powinen sie pojawić bo jak nr1 to chyba znam przyczyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 oczywiście,że w jeden....w dwa jest pistolet....trzy karabin..itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Aha to pewnie dlatego że na początku gry kupiłem ,,pięści" od Sidorowicza za 2 ruble (to było jeszcze za nim wilk mi dał nóż i reszte wyposażenia)a jak mi wilk dał to wszystko to nie mogłem użyć noża (nawet wyrzucenie i wzięcie spowrotem nie pomogło) A jak to nie to to ja już nie wiem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi