gowienoo Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Witam jak w temacie za diabli nie mogę tego znaleźć "Na Kamieniach, niedaleko od Wagonika" a skrin z poradnika mi nie wchodzi ktoś może mi wkleić tę fotkę w temacie na innym serwerze bo nie wiem gdzie to jest a szukam jak pomylony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 To jest pod takim drzewem między kamieniami podaj mi meila to ci wyśle w pdfie dokładny opis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowienoo Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 Znalazłem dzięki za zainteresowanie. Chodziło mi o schowek Kosti ten na dużych skałach. I tu UWAGA nie mogłem zalogować się na tym ruskim serwie podanym hasłem pomogło dopiero jak przetłumaczyłem stronkę przez gogle tłumacza nie pytajcie o co chodzi bo sam nie wiem ale pomogło może to będzie przydatne dla innych jeśli komuś te ruskie galerie nie wchodzą PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 A zabiło Cię jak brałeś towar czy jakoś wytrzymałeś ? Ja musiałem w plikach obniżać wartość uderzenia bo inaczej za każdym razem trup na miejscu. Nawet arty nie pomagały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowienoo Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 Miałem sewę monolitu i 2 rubinowe sprężyny wystarczyło ale było blisko śmierci GG dosłownie z 2 mm na linii życia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Dobra wytrzymałość na uderzenie wystarczy żeby nawet na misiu(czy mistrzu) wyżyć choć uszkadza GG i pancerz sporo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts