gowienoo Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam jak w temacie za diabli nie mogę tego znaleźć "Na Kamieniach, niedaleko od Wagonika" a skrin z poradnika mi nie wchodzi ktoś może mi wkleić tę fotkę w temacie na innym serwerze bo nie wiem gdzie to jest a szukam jak pomylony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 To jest pod takim drzewem między kamieniami podaj mi meila to ci wyśle w pdfie dokładny opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Znalazłem dzięki za zainteresowanie. Chodziło mi o schowek Kosti ten na dużych skałach. I tu UWAGA nie mogłem zalogować się na tym ruskim serwie podanym hasłem pomogło dopiero jak przetłumaczyłem stronkę przez gogle tłumacza nie pytajcie o co chodzi bo sam nie wiem ale pomogło może to będzie przydatne dla innych jeśli komuś te ruskie galerie nie wchodzą PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A zabiło Cię jak brałeś towar czy jakoś wytrzymałeś ? Ja musiałem w plikach obniżać wartość uderzenia bo inaczej za każdym razem trup na miejscu. Nawet arty nie pomagały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Miałem sewę monolitu i 2 rubinowe sprężyny wystarczyło ale było blisko śmierci GG dosłownie z 2 mm na linii życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dobra wytrzymałość na uderzenie wystarczy żeby nawet na misiu(czy mistrzu) wyżyć choć uszkadza GG i pancerz sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi