Кристофер (Kpuc) Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Data: 19.04.2001r Dostępne lokacje: I1 day OPIS: Spoiler Build 749 jest najwcześniejszą znaną wersją gry Oblivion Lost, która tak naprawdę nie ma nic wspólnego ze znanym nam S.T.A.L.K.E.R.-em. Zawiera jedną mapę, która służyła do testów grafiki, fizyki oraz sztucznej inteligencji wrogów. Gracz ma dostęp do jednej broni - " Railgun ". Początkowo zakładano, że w l1_day pojawią się 2 typy przeciwników: " Mover " oraz " Skoczek ". Występuje fizyczna interakcja między strzałem z broni a przeciwnikiem. Build miał być zademonstrowany na wystawie ECTS 2001. SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Uruchomienie odbywa się za pośrednictwem pliku XR_3DA.EXE. LINKI DO POBRANIA: Spoiler http://stalker.nick7.com/files/2001-04-19_build_749/!Demo_1.zip Źródło: https://stalker-ru.gamepedia.com/Build_749 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svorn Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 TA broń to nic innego jak railgun z Quake 2 xD (a przynajmniej efekt dzialania) :D Pewnie potem ewoluował w gausa! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Poczałkowo zapożyczono do gry przeróżne modele właśnie z quake, nie wiem jak się to miało do legalu, resztą te nocne kompilacjie nie miały nigdy wyiść za serwery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svorn Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 No w następnych buildach zauważyłem właśnie model tej broni. :D Swoją drogą widziałem wiele buildów. (filmik z jednego byl pokazywany na długo przed premierą w jakimś programie o grach) ;) Ale aż nie chce mi się wierzyć że tak zaczął się stalker! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts