danieldino Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ja mam pytanie chłopaki. Jak dochodzimy do Prypeci ze swoim oddziałem to mamy pierwsze zadanie aby wyruszyć do szpitala z żołnierzami. I ty się nasuwa treść pytania. Co zrobić aby wszyscy przeżyli ? Zawsze zostawałem sam chociaż raz udało mi się 2 uratować. Da się ich zrobić nieśmiertelnymi czy coś ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Niestety tak ma być. Po powrocie do bazy informujesz Kowalskiego, że wszyscy zginęli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Niestety tylko dwóch przeżyło a pozostałych dwóch zginęło ; ) Dzięki ; ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
monolit1500 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Żeby wszyscy przeżyli ... Hmm.. po pierwsze trzeba posiadać dobrą broń. Po drugie po kolei "Jak leci" zabijać wszystko co jest wrogie :) trzeba zaczekać aż wszyscy wejdą do budynku i wtedy jak Monolitowcy zaczną się pojawiać szybko ich zacząć zabijać i ustawiać się tak żeby sobą zasłonić żołnierzy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Kilka rad żeby przeżyli: 1. Dobra broń (pod kątem snajperki) 2. Pancerz też by można lepszy mieć 3. Szybkie i celne oko :) Jak te warunki spełnisz to nie ma możliwości żeby ktoś ci zginął, 5-6 naboi na każdego w głowę i dasz radę :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptachu Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ja ten patrol 3 świrów zawsze z RPG-a rozwalałem . Potem z Wał-a dostawał w łeb ich master świr z Gausem . Szybki demontaż PSO, amuniacja PAB i pieriot do drugiego budyku przez skwer ! Kul dostawałem zawsze tone ale i moi żyli długo i szczęśliwie . Pamiętam że Mrozow zawsze ginie bo tak jest fabuła zaplanowana . 2 do 3 przeżywało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InnyParagon Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Mi się wydaje że tam wszyscy nie mogą przeżyć bo po akcji słychać przez radio że ktoś nie odpowiada.Ale nie spotkałem się z czymś takim że wszyscy zginęli wydaje mi się że ten Wojskowy snajper ginie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts