Jump to content

Czy twoja przeglądarka Google się sypie? Od teraz i ty mozesz...

Recommended Posts

Dołączona grafika

Fajna zabawa, wszystkie elementy przeglądarki są ruchome i działa na nie grawitacja, gdy czegoś szukamy to spada z góry na kupę, elementy możemy przenosić i obracać... Przeglądarka nie traci na tym swojej funkcji.

http://mrdoob.com/pr...google_gravity/

1-Ciekawy efekt możemy uzyskać wpisując ''DO A BARREL ROLL'' cała karta zaczyna wtedy wirować :D

2-wpiszcie ''askew'' a przeglądarka się straci pion.

Kpuc tobie administratorzy powinni dać do prowadzenia jakąś gazetkę na stronie,tyle newsów i ciekawostek co ty to chyba nikt nie wyszukuje :D a co do google do denerwujące jest to że jak się coś wpisuje to samo już wyszukiwać zaczyna i nie da się wcisnąć "szczęśliwy traf" a co do takich ciekawostek to pamiętam jak się coś w google wpisywało i klikało na szczęśliwy traf to wyskakiwał tańczący murzyn :D

Jakoś mi samo pod ręce wpada :) Takich ciekawostek jest cała masa, co dziennie po kilka znajduje, czy to starszych czy nowszych, wszystkich wrzucać nie ma sensu ale te ciekawsze ;) Kiedyś dawałem je na SB a kolega malakas mówi abym robił tematy to robię :D

''coś wpisuje to samo już wyszukiwać zaczyna'' - Wiem że można to wyłączyć jak się zalogujesz na konto Google, ale wtedy Google się śledzi cały czas i tworzy historie stron na jakich byłeś, która jest dostępna do przejrzenia wszystkim a ty jej nie możesz skasować :@

Mi akurat to auto-szukanie nie przeszkadza :P