Jozio Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Panowie mam problem (bardziej nie rozumiem) a mianowicie, czy jak kupię ten klucz http://allegro.pl/battlefield-bad-company-2-pl-skan-klucz-cd-key-i2020157284.html ściągnę gierkę tak jak mówią i potem do kupie sobie ten http://allegro.pl/battlefield-bad-company-2-vietnam-pl-klucz-cd-key-i2000917172. (dodatek) i wszystko zrobię jak mówią to czy będę miał oryginalną grę i będzie można pykać multi ??? Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Skan klucza, ciekawe skąd ten gość ma te klucze bo normalnie i legalnie to chyba ich nie zdobył a chce zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Te klucze są kupowane w promocjach , hurtowo lub są dodatkiem do innych gier a Polacy cwaniacy @#@## wyjmują klucze z pudełek np. kart graficznych i sprzedają osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Hmm mi się zdaje że Klucz do BF BAD COMPANY 2 będzie lepszy ;) Ale ty decydujesz ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 nie rozumiem :/ to w końcu będzie działać czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Instalujesz EA Downloader zwany teraz ORIGIN , załóż konto na stronie EA, później kolejne konto do gier i w kliencie ORIGIN wpiszesz klucz(ten kupiony na aukcji) a gra pojawi się jak zakładka. Nie pokaże screenów , odinstalowałem Origina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Wnerwiłem się i zakupiłem oryginał ze sklepu :D Ale dzięki chłopaki za wytłumaczenie i pomoc Edytowane 3 Stycznia 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi