BiereS Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak przeżyć emisję w Soljance ? Bo zdarzyło mi się natknąć na Wysypisku . No i pobiegłem do tego magazynu gdzie w CS była baza bandytów ale i tak promieniowanie mnie zabija ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Co prawda nie miałem takiego przypadku, ale zawsze staraj się wmieszać w grupę stalkerów zebranych w określonym miejscu podczas emisji. Mam nadzieję, że to nie bug gry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Bo mi się to zdarza po każdym wczytaniu gry . Bo sobie zapisałem przed ta emisją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 A spróbuj zmienić lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak właśnie myślę by zwiać do Kordonu nabrać trochę doświadczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 I ten budynek na wejściu ochrania na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi