Кристофер (Kpuc) Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Dzisiaj z nudów zrobiłem coś nietuzinkowego/ poronionego :D Z włącznika alarmowego ppoż Jest to załącznik komputera, w przycisku jest dioda która mruga podczas naciskania (początkowo miała się świecić cały czas umożliwiając znalezienie przycisku w ciemnościach), lecz dodałem kolejny pomysł i zamontowałem układ, który z mikrofonu zbiera sygnały, a dioda mruga podczas odtwarzania muzyki w jej rytmie. Myślę jeszcze wywiercić po bokach otwory na pasy diod i podczas muzyki w ciemnym pokoju będzie faza na ścianie mrugająca w rytm muzyki, ale to może , może kiedyś ... Wyglądało by to tak: A teraz chciał bym abyście się pochwalili swoimi poronionymi pomysłami :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Powiem ci że to naprawdę dobry pomysł.Widzę że lubisz babrać się w tej elektryce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts