Кристофер (Kpuc) Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Egzaminacyjna szarża W zasadzie to się mogło przydarzyć każdemu, bo w zasadzie te pedały są naprawdę blisko siebie. Do niecodziennego zdarzenia doszło w Częstochowie. Podczas egzaminu na prawo jazdy zdająca trochę się zapędziła. Z impetem opuściła plac manewrowy i taranując betonowy płot, wpadła na ruchliwą dwupasmówkę. Do końca była przekonana, że hamuje. ... Źródło tvp.info Cały film z nagrania sytuacji, zamieszczony jest na stronie http://tvp.info/teleexpress/reportaze/egzaminacyjna-szarza/6405403 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ok.Zrozumiem że można pomylić pedały i dodać gazu zamiast hamować,każdy jest człowiekiem.Ale niech ktoś mi to wytłumaczy jak można być przekonanym że się hamuje mimo iż widzę w lusterku jak się płot do mnie zbliża albo przez przednią szybę że, wszystko mi ucieka :D I weź taką później spotkaj w samochodzie na ulicy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Dla mnie taka tempa dzida to powinna dostać prawko najwyżej na rolki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 "Co się stało?" 0:14 I ta pogoń egzaminatora :no: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 LordDino i na rolkach sprawiałaby za duże zagrożenie na ulicy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ale dla siebie nie innych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 A tu w trochę dłuższej wersji: http://motoryzacja.interia.pl/prawo_jazdy/news/pomylila-pedaly-wpadla-w-mur-na-egzaminie,1757669,3461 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts