Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Egzaminacyjna szarża W zasadzie to się mogło przydarzyć każdemu, bo w zasadzie te pedały są naprawdę blisko siebie. Do niecodziennego zdarzenia doszło w Częstochowie. Podczas egzaminu na prawo jazdy zdająca trochę się zapędziła. Z impetem opuściła plac manewrowy i taranując betonowy płot, wpadła na ruchliwą dwupasmówkę. Do końca była przekonana, że hamuje. ... Źródło tvp.info Cały film z nagrania sytuacji, zamieszczony jest na stronie http://tvp.info/teleexpress/reportaze/egzaminacyjna-szarza/6405403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ok.Zrozumiem że można pomylić pedały i dodać gazu zamiast hamować,każdy jest człowiekiem.Ale niech ktoś mi to wytłumaczy jak można być przekonanym że się hamuje mimo iż widzę w lusterku jak się płot do mnie zbliża albo przez przednią szybę że, wszystko mi ucieka :D I weź taką później spotkaj w samochodzie na ulicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dla mnie taka tempa dzida to powinna dostać prawko najwyżej na rolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 "Co się stało?" 0:14 I ta pogoń egzaminatora :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 LordDino i na rolkach sprawiałaby za duże zagrożenie na ulicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale dla siebie nie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A tu w trochę dłuższej wersji: http://motoryzacja.interia.pl/prawo_jazdy/news/pomylila-pedaly-wpadla-w-mur-na-egzaminie,1757669,3461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi