Timan Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Witam, mam pytanie w związku z twardy dyskiem dla Andrenaliny, nie moge go znaleźć ,nie wiem czy tak powinno być ale po dotarciu do obozu bandytów napadli na nihc monolitowcy i widziałem że kto z obozu uciekł , czy to może mieć związek z tym że nie moge znaleźć dysku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ten dysk jest w leśniczówce, na południowym wschodzie ATP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 A jak się go weźmie to spawnuje się wokół chatki ekipa niemiluchów. Przez ściany też potrafią ustrzelić. Ja tam spędziłem kilkanaście sejwów zanim udało mi sie ich uziemić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timan Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Dzięki za odpowiedź i ostrzeżenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts