waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja mam orginał STALKERA wer.0000 ale jest 1 problem ostatnio pożyczyłem STALKERA koledze i walnoł mi rysę i nie ładuje mi się już do końca czy jest jeszcze dla niej jakiś ratunek. Mam ją od daty premiery i kosztowała mnie ponad 100 i ma dla mnie wartość sentymentalną jest moją 1 grą jaką miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Waler płyt się nie pożycza też mam wydanie premierowe i jest jak nowe, oraz wydanie z CD Actiona takie rezerwowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Teraz to i ja o tym wiem a nie można jej jakoś zregenerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zadzwoń do pomocy technicznej CD Projektu, tam jest gwarancja, dostarczasz uszkodzony nośnik a oni dają nowy. Jeden problem pewnie nie mają wydania premierowego 1.000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) I tu jest problem bo taki jak teraz jest to i bez wysyłki mogę mieć pójdę do sklepu i kupię 2 grę ale na wer.10006 a po co mi taka wersja I go nie zabijesz też wiele razy próbowałem tego typu postać jest nieśmiertelna możesz nawet granatami go obrzucać i nic to nie da. Edytowane 23 Marca 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie pamiętam teraz ale platynowe wydanie ma gre w wersji 1.000 i płyte z patchami, tylko nie wiem czy je da rade kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Jutro zadzwonię do redakcji i spytam co j jak może powiedzą co i jak szkoda mi się jej pozbywać bo ma rysę A jeszcze miałem pytać czym się różni ta wersja TS 2 od starej wersji? I ponoć żeby w nią grać powinien być oryginał gry ? To prawda/ Edytowane 23 Marca 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Aby grać w mody musisz posiadać oryginalną gre bo mody są przystosowane do działania na plikach oryginału, ta wersja jest poprawiona i rozszerzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Oryginał mam zainstalowany. A pytam bo grałem w 2 już jakiś czas temu, a tu teraz wer,finalna może jeśli jest rozbudowana to warto by pograć w to drugi raz. Edytowane 23 Marca 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wybór należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jutro obczaję to pobiorę cały komplet i zagram na nowo. Mam nadzieję że się nie zawiodę. W razie czego powiem tobie tak ..... A pytałem czy się czymś różni ta wersja od starej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi