LordDino Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja mówiłem o tym co widziałem jak coś było poza konkursem to już niestety nie wpłynę jak mam zgadywać jak ich nie widziałem. Myślałem, że pomogłem, a jak nie to trudno. Ja nie wyrobie mam już tyle artów w teksturach, że się w pale nie mieści. Jest jakaś opcja wyciągnięcia artów z np. ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Też zauważyłem, że wciąga je pod tekstury- próbowałem granatów, wczytywania sejwów i nic nie pomogło. Ale w jednym miejscu- w Czerwonym Lesie na Radarze na zachód od helikoptera jest dobre miejsce do przeprowadzania transmutacji- wszystkie anomalie w jednym miejscu. Stworzyłem tam kilkadziesiąt artefaktów i tylko jeden wpadł pod teksturę. Przed rozpoczęciem transmutacji warto zrobić sejwa, można jeszcze gdzieś w plikach usunąć, przerwy między możliwościa snu- bo to naprawdę niepotrzebne i przeszkadza w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To też racja czekasz 10 bądź 12 godzin, a potem wyskakuje koci łeb normalne porażka, jak by była taka opcja to bym ją sobie zarzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To że wyskoczy Koci łeb to mniejszy problem- nawet ciekawe utrudnienie, gorzej jak się zapadnie pod ziemie. Na pewno da się wyłączyć przerwy między snem, ale jeszcze nie wiem gdzie tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Może i masz racje ale policzyłem mam w ziemi 9 artów i to nie 1 sort tylko już kolejnych transmutacji och nerw bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi