Jump to content

Problem z myszką w laptopie.

Zales2021

Recommended Posts

Siemka!

Kiedy pod??czam mysz pod usb to laser nie ?wieci na czerwono 1 godzine temu wszystko dzia?a?o. Gra?em w csa i co? mi si? zacze?o instalowa?, d?wi?k by? co chwile jak si? pod??cza i od??cza. Kiedy od??czy?em, a pó?niej pod??czy?em to ju? nic nie reagowa?o.

Na moim komputerze stacjonarnym wszystko dzia?a. Pod to usb te? wk?adam pena i wszystko dzia?a tylko nie ta myszka. Podpi??em pod inne usb i wyskoczy?o nie mo?na zainstalowa? sterowników i taki pen z wykrzyknikiem ?e nie mo?na dowiedzie? si? jak nazywa si? urz?dzenie, czy co? takiego.

Teoria wygl?da tak ?e w??czasz mysz bezprzewodow? i bez instalacji sterowników sam system j? znajduje. Czasem co? z internetu doci?gnie. Przynajmniej tak by?o dotychczas. Ale praktyka pokazuje ?e s? rzeczy o których si? fizjologom nie ?ni?o :smile:. Szczególnie w ostatnich miesi?cach. Moja rada prostego cz?owieka jest taka ?eby i?? do kumpla/kole?anki co ma laptopa, pod??czy? i zobaczy? czy dzia?a. Jak nie to wywali? i kupi? now?. To najszybsze wyj?cie. Jak zadzia?a to wtedy masz problem bo co? musi by? z systemem w Twoim laptopie. Ale w kwestii systemów laptopa to ju? kto? bardziej do?wiadczony musi si? wypowiedzie?. Ja g?ównie tylko piecyki i nie hardware tylko soft.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.