korn06 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Polecam przejrzeć artykuł, ja przetestuję tą przeglądarkę. A może ktoś z was już jej używał? http://tech.wp.pl/kat,130048,title,Firefox-Chrome-IE-Opera-Safari-Nie-Ta-przegladarka-zostawila-w-tyle-konkurencje,wid,14472293,wiadomosc.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ściągnąłem i też potestuję. Ostatnio Opera i FF strasznie mi żrą zasoby i mulą. Może ta będzie mniej zasobożerna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Zobaczymy co to takiego..jest dużo dobrych opinii na jej temat.... Maxthon to hybrydowa przeglądarka, która posiada możliwość korzystania z 2 silników - Webkid oraz Trident. Ostatnią wersję wzbogacono o wiele ciekawych oraz przydatnych funkcji np. ...tryb łatwego czytania (podobną funkcję posiada Safari), dzięki tej funkcji mamy możliwość czytania artykułów w komfortowy sposób, ...Split Screen - daje możliwość podzielenia widoku w przeglądarce na dwa okna, ...Ad Hunter - blokuje większość reklam, ...prywatne przeglądanie - czyli przeglądanie bez pozostawiania śladów w Sieci, ...łatwe przechwytywanie ekranu - czyli możliwość wykonywania zrzutów strony, ...wyskakujące okno video - przeglądarka informuje nas o tym, że znajdujemy się na stronie z filmem, ...kalendarz historii - czyli przejrzystość w przeglądaniu historii odwiedzanych witryn, ... personalizacja poprzez zalogowanie się do profilu, w którym zapisujemy ulubione i ustawienia, ...inne to... masa ładnych skórek, tłumacz, czytnik RSS, notatnik, oraz szybkie wczytywanie stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi