Jozio Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mam prośbę, Czy mógłby mi ktoś zrobić Avatar z Generałem Kryłowem ? Rozpatrzę każdy Avek. Zaskoczcie mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Generała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No tak Generał Kryłow przywódca powinności w agropromie (Czyste niebo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zrobię ci avatar, ale znajdź mi w miarę dobrej jakości tego generała... W googolach jest jedna nędznej jakości grafika. Powiedz też jak chcesz by ten avatar wyglądał. Najlepiej jak odpalisz grę i zrobić screen, na w miarę jednolitym tle, odróżniającym się od postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Na razie gry nie posiadam na dysku wiec trochę minie zanim zainstaluje. Jak będę miał fote Kryłowa to sie zgłoszę. Jeżeli chcecie temat można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Spoko, ja też nie mam CS na dysku. Może kto inny ma i cyknie fotkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Ja mam, zaraz postaram się cyknąć. Tylko jak chcecie? Całego, tors z głową, czy tylko twarz? Proszę parę: Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Radioaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ludek wycięty, powiedz mi teraz co chesz dokładnie mieć, albo jakieś tło zapodaj, do tego napis, jaka czcionka, co ma byc napisane, jakies inne wodotruski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Tło to najlepiej na budynku głównym agropromu, czcionka normalna a napis to fajnie by było Jozio (tak jak nakierujesz na NPC w grze to wyświetla jego dane. "Spoko, ja też nie mam CS na dysku." nie kumam xD Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Jozio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Piękny :D a dałoby radę zamiast Lr 300 to Abakan najlepiej z samą lunetą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 O taki mi chodziło :D Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 A swoją drogą, żeby już nie zakładać nowego tematu to tutaj się zapytam. Ma ktoś może screena, jakiekolwiek zdjęcie zwykłego stalkera samotnika w skórzanej kurtce ? chodzi mi o takiego nowicjusza, jakich pełno w Kordonie, w wiosce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Z jaką giwerą w bo gram w Jenota i dużo ich się kręci mogę ci zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 O to chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Otóż to ;) tylko nie strój bandyty, a ten od dołu. Zwyczajna skórzana kurtka ;) No i żeby był awatar właśnie stalkera z bronią np. BM16-Full albo zwykły Makarov. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 http://www.google.pl/search?q=Makarov&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Z538T8KhNYmAhQf2t7G7CQ&biw=1440&bih=751&sei=bJ38T8ejLNSAhQfkzfnNBg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 O dokładnie tą broń. Ale ogółem chodziło mi o awatara, przedstawiającego stalkera nowicjusza w kurtce ze skóry z tą bronią. Czyli, np. wyciąć ze stalkera. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Skocze po lokacjach i poszukam kolesia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja nie mam aktualnie żadnego stalkera na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Mam w białej kurteczce i tozem lub z pkm. Nada się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Oczywiście :) byłbym wdzięczny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Obu czy któregoś konkretnie a i mam tez w brązowo/ pomarańczowej z krótkim kałachem. wybierz który chcesz albo, że wszystkie to ci wyśle. A takie pytanie ode mnie Kpucu można by użyć mojego avatara obecnego jako tło do nowego coś jak ma Agrael. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 W białej kurtce z Tozem byłoby akurat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi