Straszny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jeżeli ktos gra w bf3 serdecznie zapraszam do dodawania się wzajemnie do znajomych, miło będzie pograć z kims z forum. Mój nick : StrasznyKutas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Szczerze mówiąc, to bałbym się z Tobą zagrać. Nie dość, że kutas, to jeszcze straszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Najlepiej zrobić listę do której każdy się dopisze. Ja osobiście deinstalowałem tydzień temu BFa ale to z racji braku towarzystwa do gry. Znajdzie się tu paru chętnych to zainstaluję, no i nie bać żaby taki komputerowy no-life ze mnie ,że baretkami za best team to rzygać będziecie :P. Po lewej nick forumowy po prawej ten na battlelogu Lista chętnych:Straszny - StrasznyKutasGanges - GangFather Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) O super! Ja będę dziś młócił bardzo długo od około 20tej, tylko aktualizacja mi się dociągnie. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Podbijam Nikt więcej nie chce? Szkoda! Czujny postrzelamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Mi okradli konto EA ... Bym zwami pograł ale nie dość że mnie okradli to jeszcze barierą jest mój procesor. gdzieś miałem z 20-40 FPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jakby coś mój nick w BF3 to "Junx1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Dołączam do ekipy, mój nick to ZohanSpoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 [*]Straszny - StrasznyKutas [*]Ganges - GangFather [*]Junx - Junx1 [*]qwert - ZohanSpoko [*]Kpuc - Kpuc1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Mój nick z BF3 i BF4 jacoreal86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 mój nick to : Detox_PL Moja strona klanowa bf3/4 : http://greenpointzero.airsofttech.pl/index.php Jak ktoś chce popykać to zapraszam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi