niania66 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam-pomocy.Od początku gry gg zatacza się mi jak pijany. Idę na Agroprom. Bardzo ciężko tak grać. To mój pierwszy post i pisanie w necie i niemam pojęcia czy robie to dobrze. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez niania66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Pewnie się zatacza po otrzymaniu obrażeń. Ten mod tak ma szczególnie wkurzające jest jak dostaniesz od pijawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Pewnie się zatacza po otrzymaniu obrażeń. Ten mod tak ma szczególnie wkurzające jest jak dostaniesz od pijawki. Od samego początku gry tak się zatacz. od wyjśća z piwnicy na kordonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie mogę znaleźć w poradniku, a było....otwórz plik user.ltx..jest tam gdzie są zapisy gry w Dokumentach. Plik otwórz w notatniku i poszukaj linijki..cam invert...jeżeli jest 0.7 to ustaw na 0.0 Jest tutaj...http://stalkerteam.pl/topic/3131-jak-wylaczyc-kolysanie-postaci-podczas-marszu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie mogę znaleźć w poradniku, a było....otwórz plik user.ltx..jest tam gdzie są zapisy gry w Dokumentach. Plik otwórz w notatniku i poszukaj linijki..cam invert...jeżeli jest 0.7 to ustaw na 0.0 Jest tutaj...http://stalkerteam.p...podczas-marszu/ Nie to nie to.Szrama chodzi jak po 10 kozakach , 300 radach i 14 dni bez spania. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 To niestety nie wiem...jednak jeżeli jest to od początku to proponuję przeinstalować mod i grę jeszcze raz. Nikt do tej pory takiego błędu nie zgłaszał i trudno mi coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 To niestety nie wiem...jednak jeżeli jest to od początku to proponuję przeinstalować mod i grę jeszcze raz. Nikt do tej pory takiego błędu nie zgłaszał i trudno mi coś powiedzieć. To niestety nie wiem...jednak jeżeli jest to od początku to proponuję przeinstalować mod i grę jeszcze raz. Nikt do tej pory takiego błędu nie zgłaszał i trudno mi coś powiedzieć.Dzięki Malakas i LordzieDino za pomoc.Reinstal czeka. // Nie należy używać dwa razy opcji cytuj, czyli [Qute]..jeżeli po napisaniu widzisz dwa identyczne cytaty w poście, jeden należy usunąć...malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi