Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Rak (choroba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kocioł (Anomalia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Łukasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ził ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 łotr (bandyta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Rapeta snorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Anomalny colt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Toaleta publiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Artiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Makarov (boczniak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dałem Makarow kilka postów wyżej, może zakończymy tą zabawę bo coraz dziwniejsze hasła się pojawiają i zagramy w coś innego np. podawanie prostych zagadek związanych ze Stalkerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Widać już nie pierwszy raz nie wszyscy łapią, zasadę tej zabawy... ''Telewizor'' - Ręka truposza Łapię zasadę tej zabawy lecz każdemu chyba może się pomylić....wcześniej napisem słowo granat dlatego że utkwił mi "sarkofag" w głowie a żeby nie było OT to: V-sync Lub żeby nie było niedomówień to do tego słowa "boczniak": Konserwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dałem Makarow kilka postów wyżej, może zakończymy tą zabawę bo coraz dziwniejsze hasła się pojawiają i zagramy w coś innego np. podawanie prostych zagadek związanych ze Stalkerem. Jak najbardziej Cię popieram, to robi się nudne, a bardzo chętnie w zagadki się pobawię. Mam tylko nadzieję, że z tymi coraz dziwniejszymi hasłami nie piłeś do moich "toalet publicznych", boć jest ich, choćby w Zewie Prypeci od groma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dałem Makarow kilka postów wyżej, może zakończymy tą zabawę bo coraz dziwniejsze hasła się pojawiają i zagramy w coś innego np. podawanie prostych zagadek związanych ze Stalkerem. To jak masz chęć to przeleć 4 strony i spisz wszystkie słowa, będą to wtedy słowa już zakazane w dalszej zabawie. ;) ''Konserwa'' - Azot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Z tymi zagadkami to było by także dobre jeżeli to by były zagadki z różnych części stalkera a nie tylko z modów gdyż wiele osób w mody nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Trofeum Tak, można by zacząć od podstawowych gier. Ja swoją przygodę z modami, a w szczególności z tymi zmieniającymi fabułę, to dopiero zaczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 oki spisuję wszystkie słowa które już wystąpiły i je tu zamieszczę gra ara administrator radiacja anomalia arni izomorf fm 2000 2000 mutantów wrona agroprom mięsacz zimny yantar rodent trampolina electra abakan nibyolbrzym monolit tuszkan nibypies spalacz czekan najemnik kapitan narodnaja solianka atom mika antykwariusz zachar radionowy obłok kolimator radar rubinowa bateryjka alarm meduza artefakt tornado ognisko ogon nabój jeżozwierz zaton nóż yoga antyzombizm macki igłowiec czyste niebo organki impuls sarkofag grawi izlom magazyny wojskowe ekolog groza antyrad dzicz zona amulet teleport tornado obokan norman nano kombinezon niezbadane emisja adrenalina anomalie egzoszkielet tytanowy kulebiak kałach hełm monoliciarze ekwipunek elektrownia archara antropolog granat tolik kordon nadprzewodnik kret tropiciel laboratorium mózgozwęglacz zamonolicie eliminator radar rpg-7 7z zew prypeci informator renegaci izotop pseudopies strażnik komandos snork karabin namiot tarcza strzelnicza ak-74u uzi izumrudnoje ekwipunek kardan naparstek krugłow wintorez zombi iglica apocalipsis striełok kora agroprom mitaj janów wolt tartak kordon napromieniowany yeti izotop poliak kotlet toz zaton noktowizja agrael czarnobyl zdrój jupiter ranny stalker rakieta amunicja amnezja apokalipsis sarkofag gonta antena mózgozwęglacza granat telewizor ręka truposza apteczka amnezja armia artefakty yeti ingram mutant tt trup przewodnik krugłow wss wintorez zaton nibyolbrzym makarow wagon nabój jat rak kocioł łukasz łotr rapeta snorka anomalny colt toaleta publiczna artiom makarov boczniak konserwa azot trofeum Myślę że w żadnym się nie machnąłem,w każdym spoilerze jest po około 30 słów Jeżeli mam to usunąć ze spoilerów to tylko wystarczy napisać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 To jak? Ja myślałem o takiej zabawie w stylu: podajemy jakieś w miarę proste pytanie dotyczące na razie tak jak napisał Naznaczony 3 podstawowych części Stalkera. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, a później dołączymy różne mody. Tutaj założę temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi