hyrkan Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cześć, wszedłem na Jantar z Krugłowem, wcześniej nie odprowadzając Sidorowiczowi Farmaceuty. Uratowałem Sacharowa, lecz ten nie daje mi misji na wyłączenie ochrony pola psionicznego (dezaktwator w plecaku). Utknąłem na Jantarze. Jest na to jakaś rada? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cofnąć się nieco w fabule i rozegrać według poradnika. Któreś skrypty po prostu nie zaskoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrkan Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To byłoby zbyt proste :) Problem w tym, że nie mogę się cofnąć w grze. Nie mam zapisu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mogę podesłać Ci wieczorem mój save z tego momentu w grze (doprowadzony Farmaceuta do Sidora, GG na Dziczy, przed wejściem na Jantar), ale muszę poszukać ;) Na przyszłość rób dużo sejwów (NIE AUTOSEJWÓW !!), bo nigdy nic nie wiadomo w Zonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrkan Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mogę podesłać Ci wieczorem mój save z tego momentu w grze (doprowadzony Farmaceuta do Sidora, GG na Dziczy, przed wejściem na Jantar), ale muszę poszukać Na przyszłość rób dużo sejwów (NIE AUTOSEJWÓW !!), bo nigdy nic nie wiadomo w Zonie Zawsze robię zwykłe zapisy, ale tym razem rzecz wymknęła mi się spod kontroli :) Będę Ci bardzo wdzięczny za pomoc. Na PM wysłałem wiadomość z adresem email. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Posłałem Ci dwa sejwy na podanego na PW maila. Pierwszy jeszcze na Dziczy, drugi zaraz po przejściu na Jantar ;) Udanej zabawy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi