Ogar Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam, pomyślałem że przyda się temat, w którym będziemy mogli coś odsprzedać, lub oddać za darmo nowym graczom :) Więc tak, oddam pare fantów: Celowniki: Aimer Comp-4M Comp-3M Czapki: Baseball Cap Knittel Cap Na razie tyle :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wezmę od Ciebie te czapeczkę. Tylko wypierz, bo pewnie przepocona i nie powiem co jeszcze. :whistling: Natomiast ja mogę odsprzedać AK-74m z celownikiem PSO-1 i latarką Zenit. Pukawka idealna na psy, dziki i lekko opancerzonych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BliznaPL Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Czujny jak masz to chętnie odkupię tą zabawkę, jeśli mogę to tak nazwać, umili mi wyprawy w głąb dzikiej Zony. Edytowane 1 Stycznia 2013 przez BliznaPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam na zbyciu AK-74 z dodatkami + 500 sztuk amunicji. Nick Rip jak coś. Już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pardon Dziki, ale już jej nie mam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Sprzedam 2 granaty F1 w świątecznej obierce(Pawlak not included). Prawie darmo! W samo południe oferta wygasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak tylko będę w grze, to wezmę je od Ciebie, a i groszem ładnie sypnę. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi