Junx Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Nie dawno brat cioteczny znalazł taką chmurkę i to tego darmowa o pojemności 30 GB, czyli większa niż SkyDrive. Niestety osobiście jej nie sprawdzałem jak i brat, więc za bardzo się nie wypowiem o niej, ale jak ktoś ma czas lub ją zna niech się wypowie, na pewno się przyda :) Link... https://account.glidesociety.com/register/default.aspx?ssla=1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 O ile M$ czy Google na 100$ nie odetnie ludzi od danych anie nie każe sobie płacić za dane na swojej chmurze to tutaj bał bym się wrzucać swoje dane, pierwsze słyszę o jakimś Glide, wrzucę dane i się z nimi pożegnam... pobieraczek kojarzycie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 A kto go nie kojarzy... Jak ktoś może niech wrzuci coś małego, nawet pusty plik tekstowy i zobaczymy co wyjdzie. No nic ja konto tam założyłem [oczywiście nie prawdziwe dane + alternatywna poczta] i coś wrzucę. Zobaczę ile "poleży" i jak coś zdam raport z sytuacji. Plik poszedł, zobaczymy co z tego wyniknie. Dziś ściągnąłem plik, który dodałem 6 grudnia, czyli 4 dni minęło i jak na razie bez problemu. /// Dziś [18/02/2013] sprawdziłem czy mogę ściągnąć plik wysłany dnia 06/12/2012 i bez problemu się pobrało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts