czernobyl10 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 @Agrael w DI masz całkiem spory teren do zwiedzania i wykonywani zadań. Nie będziesz narzekał na nudę, zadań jest dużo i zombiaków również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Więc jak zapewnić sobie bezstresowy dopływ gotówki i xp:1-bierzemy zadania:a)Kuchnia polowa-Chimamanda-przynosimy konserwyb)Zabij ból-Houston-przynosimy środki przeciwbólowe 2-Odblokowujemy szybką podróż w wioskach Halai i Mataka oraz w Laboratorium BioSphere 3-używając szybkiej podróży(cały czas)-idziemy do Mataka bierzemy konserwy i środki przeciwbólowe,dalej do Halai-oddajemy towar inkasując gotówkę i xp.Teraz idziemy do Laboratorium (dlaczego tam-proste gra wczytuje wtedy nową lokację) i z powrotem,do Mataka i Halai.I tak bez końca tzn. aż się znudzi lub nabijemy sobie maksymalny poziom. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Gandalf71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Elektrozlom w laboratoriu oplaca sie oddawac dostajemy podwojna ilosc xp wiec szybko nasza postac awansuje na wyzsze poziomy. Gra podobala mi sie tylko jak dla mnie krotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 A ja stwierdzę że Dead Island ( część pierwsza ) była w miarę fajna. Ale spieprzyła mi się opinia po tym jak zombiaki miały na sobie różne badziewia i wybuchały czy to inne pierdoły. Najgorszy etap był w dżungli. Myślałem że będzie następna część w warunkach miejskich ale się przeliczyłem. Drugiej oceniać nie mogę ale dżungla zaniża tą opinię. Mam po prostu tego dość. Wyspy, wyspy i wyspy. Crysis, Far Cry i teraz Dead Island. Dał bym więcej przykładów ale po co. Wciąż ta sielankowa oprawa zamiast typowego survival horroru. O ile wiem wyjdzie ich nowy tytuł i z tego co wiem kilkanaście razy lepszy. A, i także o zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Klimat fajny w DI w DI Riptide tego klimatu zabrakło ale i tak dobrze mi się grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 W numerze 9 cdactina będzin pełna wersja gry. Jak zwykle kupię magazyn jeżeli ktoś będzie zainteresowany wymianą klucza na inną grę na steam pisać pw. Interesuje mnie arma 2 combinet operation na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ostatnio w CD Action była ta gierka za parę zł. Niestety nie zdążyłem kupić gazetki z którą chciałem nabyć wyżej wymienioną grę. Ma ktoś w związku z tym wolny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Na allegro są klucze nawet po niecałe 13zł ( ja ostatnio kupiłem). Dostępne tam też jest CD-Action z Dead Island. Gra świetna, miałem okazję grać już wcześniej. Świetna optymalizacja, fabuła ciekawa, dużo broni białej (gorzej z palną). To chyba najlepsza polska gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Przeszedłem całą nawet zacząłem grać drugi raz to właśnie taka gra do której chcesz powracać po jakimś czasie. Świetna i w miarę tania. Taki odstresowywacz a najlepiej gra się w nocy gdy mamy słuchawki na uszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi