Jaco Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Witam dziś w radiu dowiedziałem się ze , mogłem już nie zalogować się na nasze forum . Widzieliście zdjęcia i filmiki na tubie Ni wiem jak na was ,ale robi to wrażenie zobaczyć coś takiego na żywo.... jej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalib99 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 (edited) Komentarz pod filmem : Majowie przywrócili koniec świata bo promocje w Toyocie się skończyły :P http://www.youtube.com/watch?v=Ujqp_-HJR-M Edited February 16, 2013 by Kalib99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƉƐϼД Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krwawy Baron Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Nie wiem czy słyszeliście, ale podobno dzisiaj ruskie zabezpieczyli miejsce katastrofy. Znaleźli rzekomy krater, a sam teren otoczyli wojskiem bo szukają resztek meteorytu. Jako ciekawostkę warto podać, że od wczoraj kawałki meteorytów można kupić na aukcjach internetowych. Ceny wywoławcze zaczynają się w granicach 300 tyś złotych. Jak ktoś chce, niech kupuje i pochwali się na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Zabezpieczyli i nie znaleźliby do tej pory nic? :devil: :devil: :devil: Śmiech na sali kto się przyzna, że znalazł go lub odłamek, jak 1g kosztuje średnio 200 zł Już dawno go wywieźli pod osłoną nocy to jest pewne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts