Garrett Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam, dzisiaj kupiłem Fallouta 3 w Biedronce (tak :D) .Wcześniej grałem trochę na pirackiej wersji, żeby sprawdzić czy się spodoba. Grę zainstalowałem, próbuję odpalić i wyskakuje okienko z napisem :"Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application"Jak to można naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Pytaj wuja google. Znalazłem setki różnych porad w tym temacie. Podobno wydanie cenegi ma zmienione zabezpieczenia które powodują właśnie taki efekt na windows7. Więc dzwoń/mailuj do dystrybutora, użyj witaminki lub spróbuj z setek porad na goglu znaleźć taką która Ci pomoże. Link: https://www.google.pl/search?q=fallout+3+Please+insert+the+correct+DVD-ROM%2C+select+OK+and+restart+application&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 @Devell to są uroki gry na piratach, masz cracka, wirtualny napęd i inne piraty na komputerze do tego pewnie inne programy które umozliwiają grę na piratach. Ja też wczoraj kupiłem F3 i pięknie śmiga na W7 i wielordzeniowym procesorze.Co trzeba zrobić:- odinstalowac zbędne kodeki typu ff-dshow, odinstalować alcohol, wirtualny napęd, inne programy emulujące- użyć CCleanera i kilkukrotnie przeczyścić rejestr- zainstalować grę- pobrać patcha 1.7 i inne programy wymienione na stronie http://cenega.pl/pomoc-techniczna/fallout-32- uruchomic grę(płyta w napędzie)- zrobić skrót do ghry na pulpicie- ważne system oryginalny ze wszystkimi uaktualnieniami, aktualne sterowniki- włączyć grę- cieszyć się z gry / w przeciwnym razie dogłębne czyszczenie rejestru po piratach i pisanie do Cenegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Sama instalacja patcha pomogła, a po piracie nie zostały żadne wpisy, problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wczoraj pograłem, choć gra ma już 5 lat to wcześniej nigdy nie grałem ponieważ nie miałem odpowiedniego komputera. Klimat powala to taki S.T.A.L.K.E.R. w klimatach amerykańskich. Czuję że wiele godzin spędzę w świecie F3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi