suharex Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam. Po wpadnięciu do Anomalii (nie pamiętam jak się nazywa) ale to ta która wciąga do środka , ładuje się jakby i rozrywa mam wypad. FATAL ERROR [error]Expression : (*elements.begin())->numberOfGeoms()[error]Function : CPHShell::preBuild_FromKinematics[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamePHShell.cpp[error]Line : 616[error]Description : No physics shapes was assigned for model or no shapes in main root bone!!! stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Powiedz mi kolego, czy przypadkiem nie nosisz na sobie kombinezonu Huntera? Bo jeśli nosisz...to on jest powodem błędu. Powód jest prozaiczny, głowa tj. hełm z metro2033 odpada od ciała...pamiętam że właśnie nosząc w/w kombinezon - występował rzeczony błąd. Powodem wypadu jest niewłaściwie wykonany model, bodajże kość nie jest przypisana do kształtu, ale tutaj już trzeba by modelarza 3D pytać o szczegóły. Rozwiązanie - zmienić kombinezon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No tak nosze go. Ok dzięki. A może być on powodem wypadów np. gdy dostane z RPG? Założe egzo czystego nieba i będzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tak, ja miałem wypady podczas ataków chimer, strzałów z RPG, pobliskiego wybuchu granatu czy uderzenia anomalii...ogółem silnych uderzeń. Kombinezon ma dobre parametry ochronne, ale cena jaką płacisz to wypad na pulpit - przy długim wczytywaniu solijanki, spasowałem.P.S - za wykonanie zadania dla Swibłowa na kokony mutantów otrzymasz świetny kombinezon, bodajże najlepszy w całej grze...warto zrobić to zadanie, nie będziesz żałował - gwarantuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Cały czas nad nim pracuje :D , aktualnie porzuciłem kombinezon Huntera na egzo nieba które jest odrobine lepsze a znalazłem je w schowku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi