Adik Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Witam wszystkich jestem nowy na forum :) Kupiłem dziś stalker cop w biedronce za 9.99 zł po instalacji nie wyskoczyło okno aktywacji gra się uruchomiła, wszedłem do zakładki multiplayer założyłem konto gamespy wchodze na serwer i wywala do menu z błędem "Błąd połączenia: niewłaściwy klucz CD" poszukałem trochę w folderze instalacji aktywatora uruchomiłem wspiałem klucz znajdujący się na okładce różnymi kombinacjami, i za każdym razem powiadamia że klucz jest wpisany błędnie. Może ktoś zna sposób na rozwiazanie tego problemu ? bo z chęcią bym pograł w multi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Jak jesteś na liście serwerów u góry powinieneś mieć możliwość wpisania cd-keya i swoją nazwę jak by co cop ma dwa klucze aktywacyjny i cd-key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 28, 2013 Author Report Share Posted June 28, 2013 (edited) Problem rozwiązany sposoben nr 5 http://cenega.pl/pomoc-techniczna/s-t-a-l-k-e-r-zew-prypeci1 przed reinstalacą systemu nie miałem tego wpisu po instalacji systemu na nowo i po instalacji gry wpis się pojawił i wszystko działa mogę grać w multi, jak coś znajdziecie mnie po nicku AdikCMG.PozdrawiamTemat można wyrzucić. Edited June 28, 2013 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aww.Some.Man Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 (edited) HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREGSC Game WorldSTALKER-COP Edited January 1, 2014 by Aww.Some.Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
viceroy Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Witam mam taki problem. Gdy chcę grać przez multiplayera wyskakuje mi problem że cd-key jest nie prawidłowy a z posób "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREGSC Game WorldSTALKER-COP" nie działa jest jakiś inny sposób ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts