Jump to content

League Of Legends Pomoc techniczna

Recommended Posts

Witam otóż nie jestem jakiś specjalnie dobry z opowiadań ale gra bardzo fajnia i polecam tym co nie grali a tych co grają mam następujące pytanie

Otóż mam taki problem mianowicie mam dobry internet, dobry sprzęt komputerowy a mimo to od jakiegoś czasu gra bardzo ale to bardzo laguje, po prostu gdy pojawiają się stwory wszystko się zacina i do końca gry z małymi przerwami mój ping sięga nawet do paru tysięcy nie wiem jak to jest w ogóle możliwe próbowałem ustawienia jakości na minimalne ustawić ale także to samo nic nie szło. W jednym zdaniu: Gra strasznie laguje od jakiegoś czasu domyślam się że to nie przez internet ale co ja tam wiem ja się nie znam, dlatego co mogę z tym zrobić

Wydaje mi się że może to być związane niekoniecznie z grą dlatego prosiłbym jakiegoś znawcę  czy udało by się to rozszyfrować :D.

Saddam ja gram na EU Nordic&East lecz po paru już miesiącach gry doświadczyłem wielu dosłownie wielu graczy którzy nie tyle nie powinni grać tylko powinni więcej robić a mnie gadać, słyszałem żę na innych kontynentach tak nie jest ale cóż znajomy mnie wciągnął i już tak zostałem :D. Nie uważam się za najlepszego ani za najmądrzejszego w tej grze bo nie o to tu chodzi żeby innym graczą psuć zabawe wręcz przeciwnie, ale czasami niektórzy po prostu uważają że są najlepsi i że pozjadali wszystkie rozumy :D. A tutaj pochwale się trochę moją serią :D

http://www.fotoszok.pl/show.php/1656161_13.jpg.html

A wracając do tematu to faktycznie jest tak że jak pojawiają się stworki do gra mi czasami stoi i to jest koniec gry dla mnie bo potem już nic się nie rusza :verymad: tylko 9000 pingu i nic nie mogę zrobić.

Danieldino właśnie mój internet działa sprawnie wszędzie w każdej grze sprawdzałem na na przeglądarkach speed testy itd. i mój net działa bez zażutów tylko w grze się coś chrzani :dry:

Akurat na EU West i East&Nordic to jest dużo trolli i ludzi uważających się za lepszych. Nic z tym nie zrobisz tylko reporty :P co do problemu spróbuj przeinstalować grę. LoL ma to do siebie że dużo się buguje, chyba nawet więcej niż Stalker. Jakbyś chciał czasem pograć to mój nick - Suty Dziobaka :D

• Positive 1

Problem w tym że owy problem nie zdarza się zawsze tylko czasami dlatego często ciężko mi powiedzieć czy już jest wszystko ok :confused:. Obecnie naprawiam wszystkie pliki. Wysłałem też zgłoszenie do ich Supportu i czekam na odpowiedź :confused:

Bo to mi się zdarza czasami a czasami jest wszystko w porządku a następna gra jest klapą bo nic nie mogę zrobić