Jurij Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam was ponownie. Otóż mam taki mały problem z Aerobiczną 6 Weidera otóż gdy wykonuje ćwiczenia strasznie ale to strasznie bolą mnie mięśnie ud. Czy da się jakoś wykluczyć te bóle? Gdyż często ból ten jest nie do zniesienia. Są jakieś specjalnie ćwiczenia lub rozgrzewka na uda ? Jeśli tak to poprosiłbym o wypisanie bo sama A6W nie boli mnie często aż tak jak te moje uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wiesz nie znam żadnego ćwiczenia na uda mi zawsze pomagało 1 do 2 dni przerwy w ćwiczeniach. Ewentualnie może tutaj coś znajdziesz dla siebie http://www.rozgrzewajsie.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A jakieś ćwiczenia na umocnienie nóg? Najlepiej ud. I jeszcze by się przydały jakieś sprawdzone ćwiczenia na wzmocnienie kręgosłupa jakby ktoś by mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Na kręgosłup to jak mnie doszły słuchy to najlepiej jest się podciągać na drążku a na uda to przysiady są dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi