czernobyl10 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zastanawiam się nad kupnem gry ale chodzi mi o to czy na moim komputerze da się grać, poniżej podaję specyfikacje:ASUS N52D Procesor AMD Turion II P520 2,3 GHZ Pamięć 4 GB Grafika RADEON HD 5730 1 GB System 7 64 bity sp1 Proszę o odpowiedź nie interesują mnie ustawienia full bo na nie nie liczę tylko czy będzie można pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zajrzyjmy do naszych gry-online do wymagań gry. wymagania sprzętowe: Intel Core i5 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 560 lub lepsza), 25 GB HDD, Windows Vista(SP2)/7(SP1) Coś może być z tego, gra powinna działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Nie wierzcie w to. Arma 3 ma lepszą grafikę i grywalność od 2. A Arma 2 poszła by czernobylowi na średnich tylko a wyżej .. No cóż, cięcie, cięcie, cięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ARMA II u mnie działa na średnich choć nigdy nie ustawiam na wysokie aby nie obciążać komputera. Czytałem że A III jest lepiej zooptymalizowana ale to jednak smok. Poczekam trochę aż wydadzą DLC z pełną kampanią. Do tego czasu potrenuję w ARME II. ARMA III uruchomiona akcja ma szybsze tempo niż w poprzednich grach serii i jest ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie wiem jak wy ale grając w obie części, Arma 2 zdaje się być lepsza, bo III ma trochę bardziej usprawnioną klawiszologię, no i grafikę i parę smaczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Spokojnie powinno ci spokojnie pójść ,bo na moim (gorszy od twego pod względem grafiki) jest nie więcej niż 20fps i przycina się ale i tak gram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Za bardzo się nie znam ale ostatnio na Allegro natrafiłem na coś takiego http://allegro.pl/art7-gra-pc-armia-i3958087959.html. Pewnie cd key jest już wykorzystany, ale zawsze można zakupić sam klucz. Może komuś się przyda zamiast ściągać grę ze steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Płyta za 10 zł a klucz kosztuje ok 80-90 zł. Wychodzi jak za nową w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Właśnie jak zobaczyłem ceny to się zorientowałem, że mój post był niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi