Yurek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No to wreszcie problem został rozwiązany Przynajmniej znamy powód "zacinki" i jesteśmy w stanie sobie z nim poradzić. Dla kolegi stalkera henio a punkt reputacji widzę, że przyznał (bardzo słusznie zresztą kobal). Nie zmienia to faktu, że nadal musimy w jakiś (najlepiej wybuchowy ) niebezpośredni sposób pomóc chłopakom z Wolności, bo Czacha i jego ekipa ich zmiecie z powierzchni Zony w oka mgnieniu . malakas //każdy może przyznać punkt reputacji Ty również ..nie ma znaczenia,że ktoś inny już to zrobił EDIT: Ponieważ mam pozwolenie (a bardzo chciałem przyznać punkt dla henia za rozwiązanie tej zagadki) - punkt reputacji dla Ciebie - henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekbzyk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Odnośnie wyrównania szans wolności, to najgrożniejszy jest Czacha ze swim modyfikowanym Wał-em. Można go wysadzić np jedna bomba i ze dwie miny, lub bezkrwawo: odkupić od nigo broń. ja mu sprzedałem Żmiję Dzika, pojawia się wał, szybko kupujemy(60k).(Tak samo odkupiołem Gravi G36 na barierze:Wał w dobrym stanie, 20k, działa z każym NPC zeksta bronią, Maks: SWD-A z ogniem ciągłym 11k, Wał itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Z radością donoszę iż u mnie oczywiście nie ma tego zdechlaka. Specjalnie wczoraj sprawdzałam. I z tego co pamiętam, męcząc się z tą misją poprzednio obszukałam naprawdę każdy zakątek z 5 razy, żeby marudera znaleźć, włącznie z wieżyczkami. Ale nie szkodzi, można ich samemu zabić, bez większych konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi