Pytko_007 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam.Jestem przy końcówce fabuły. Mam wylot podczas przejścia z Czarnobyla2 do Sarkofagu po rozmowie z Tropicielem. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CIni_IdToIndex<1,struct COMMUNITY_DATA,class shared_str,int,class CHARACTER_COMMUNITY>::GetByIndex[error]File : e:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrgameini_id_loader.h[error]Line : 147[error]Description : <no expression>[error]Arguments : item by index not found in section game_relations, line communities stack trace: Wczytywałem autosave, cofałem się na inne lokacje, przeinstalowałem grę i nic.Zawsze w tym samym momencie mam wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Któraś z postaci lub grupy nie została zarejestrowana w pliku game_relations.ltx - tak przynajmniej mówi log, bez wskazywania na konkretną postać, zatem ustalenie tego nie będzie sprawą łatwą.Spróbuj tego sposobu - znajdź plik alife.ltx [gamedataconfig], następnie odszukaj wpis:switch_distance = 150zmień na:switch_distance = 5Zapisz plik i uruchom ponownie savegame. Niewykluczone, iż musisz sprawdzić wcześniejszy save. Staraj trzymać się z daleka od miejsca błędu tudzież grupy, która nie jest zdefiniowana w logu - wrogów zdejmuj snajperką - bez konfrontacji wymagającej zbliżania się na wartość 5 metrów (wartość zadana w pliku). Sprawdź i daj znać czy problem udało się obejść - może komuś przyda się porada? Pamiętaj o zrobieniu kopii pliku modyfikowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytko_007 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzięki, pomogło. Jak się okazało wylot powodował Monoliciarz w korytarzu prowadzącym do sterowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi