KOleś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mam problem z odpaleniem Tajnych Ścieżek 2. Instaluję wszystko dokładnie i krok po kroku tak jak jest to opisane w TYM temacie jednak po włączeniu STALKERA niemal od razu(jeszcze przed pierwszym filmikiem z THQ) wyrzuca mnie na pulpit z komunikatem "Program XR_3DA przestał działać". Całego Stalkera reinstalowałem i wgrywałem moda 2 razy, zawsze ten sam błąd. Przy pierwszej instalacji grzebałem jeszcze w plikach ustawiając je tak jak przy instalacji moda rosyjskojęzycznego wtedy jedyne co osiągnąłem to wyświetlenie filmiku THQ a później znowu ten sam błąd z końcem działania aplikacji. Przeszukiwałem forum i nie znalazłem tu podobnego problemu więc proszę was o pomoc w tym temacie :) (Win8 64 bit, Stalker jest z CD-Action degradowany do 1.0004 TYM SPOSOBEM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Występuje problem z modyfikacjami i wersją stalkera z CD-Action. Spowodowane jest to wersją samej gry, temat był już poruszany jakiś czas temu. Przeszukaj forum, ja nie pamiętam rozwiązania o ile w ogóle jakieś istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Najlepiej podaj treść loga (publiczny/dokumenty publiczne/stalker-shoc/logs/xray_twoja nazwa), to wtedy się zobaczy, co to za błąd. Spróbuj zainstalować jeszcze raz spolszczenie. Podejrzewam, że wylot ma coś wspólnego z intrem. A co do wersji z CDA ja nie miałem do tej pory, żadnego problemu. Zdegradowałem wersję według ww. sposobu i TŚ2, mody Zaurusa, Powrót Szramy, Priboy i inne działały bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie podałeś treści loga umożliwiającego lokalizację błędu - chcąc sobie pomóc, podaj minimum wymaganych informacji. Jeśli problem związany jest z intro, do skrótu na pulpicie dopisz parametr (ścieżka przykładowa):"C:ProgramsS.T.A.L.K.E.RbinXR_3DA.exe" -nointropo rozszerzeniu dodajesz spacjędzięki temu wstępny filmik nie zostanie rozegrany - być może on jest powodem błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi