Rzepson Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam! Niedawno nabrałem chęci do chociaż spróbowania stworzenia własnej modifikacji...O tóż nie wiem jak zacząć i pomyslałem że od jakiegoś Edytora. I tu pytanie do was... Znacie jakiś legalny i darmowy edytor do stalkera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Do którego stalkera ? Tu masz do COP'a http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/downloads/x-ray-16-engine-sdk-v07Edytor/ory są darmowe udostępnione przez twórców. Problemów z nimi co niemiara, trzeba mieć sporo wiedzy by tym się posługiwać i nie pisze tu o wiedzy samej obsługi edytora a wiedzy programowej by naprawić czy napisać kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) O kurde... To nie jest tak ze se tam stawiam obiekty i to samo zamienia mi na kod a ja sobię wklejam do gry ? Ehh... To nie jest GTA. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Rzepson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Edytor w GTA (do 4) to pikuś przy stalkerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi