MiedzianeJaja Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) HALLELUJAH ! Dziś po ponad roku oczekiwania i dwudziestodniowej przerwie w działaniu europejskiego serwera nastało nam WIPEczyli start gry w wersji 0.9.2.0. Wszyscy zaczynają od zera a w rozgrywce bardzo wiele się zmieniło.Chętni muszą odinstalować starą wersję i ściągnąć nowa w całości.O tutaj: http://forum.szone-online.net/viewtopic.php?f=38&t=4453&start=0&lng=en [EDIT]Niestety gra w większej części (questy) jest po rosyjsku Podobno przez przypadek uruchomiono serwer z rosyjskim wkładem zamiast z angielskim :DWkrótce mają to poprawić. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez MiedzianeJaja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Działa to w ogóle bo ani się zalogować nie mogę ani nowego konta zrobić tak samo . EDIT: Dobra, nieważne widzę,że mail na którego próbowałem założyć konto jest zakazany Edytowane 27 Stycznia 2014 przez danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja dalej internetu na komputerze nie mam :< Będę musiał poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz638 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Można powiedzieć że najwyższy czas :yes: Właśnie zainstalowałem angielskiego klienta i faktycznie większość tekstu jest po rosyjsku. Przetłumaczone sa raptem okna dialogowe, menu i opisy przedmiotów. Grę uruchamiam bezpośrednio z .exe ponieważ przez Launcher wywala błąd połączenia lub blokady firewalla - czyli standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tak z ciekawości poprosiłbym parę screenów z gry lub filmik. Nie wiem... Jakiś mutantów,ciekawych miejsc. CIekawy jestem jak to wygląda ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Niepotrzebne pytanie widzę,że zbieranie artów po staremu Edytowane 29 Stycznia 2014 przez danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zbieranie po staremu ale teraz żeby coś kraftować to trzeba artefakt zapakować do szklanej bańki przy pomocy specjalnego urządzenia. Dopiero taki w bańce można użyć. Ale nie rozkminiłem tego jeszcze bo mam jeszcze za niski lvl do tego typu umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MAFIN_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 To jak w końcu z tym wipem? działa już ta gra po angielsku? pograłbym w SO, ale musi być po ang bym to ogarnął... Istnieje jakiś klan ze stalkerteam do którego można się podpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz638 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Z tego co zaobserwowałem na razie wszsytkie zadania jakie wykonywałem bądź wykonuje są po angielsku. Cała szopka z cyrlicą o której wspominał MiedzianeJaja przeszła do historii. Cyrlice możesz ujrzeć co jakiś czas w oknie dialogowym po lewej, kiedy podniesiesz jakiś przedmiot, część ciała mutanta czy wykonasz jakieś zadanie - nie wpływa to jednak w żaden sposób na odbiór gry ponieważ zadania opisane są po angielsku w dzienniku. Co do klanu to z tego co wiem oloo w pocie czoła nad tym pracuje. Jako że narazie latam wyłącznie po 2 pierwszych mapach - startowej nie wliczam celowo, wspomnianych problemów z rosyjską czcionką nie zauważyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 To jak w końcu z tym wipem? działa już ta gra po angielsku? pograłbym w SO, ale musi być po ang bym to ogarnął... Istnieje jakiś klan ze stalkerteam do którego można się podpiąć?No to pytanie trudno jednoznacznie odpowiedzieć,wipe rzeczywiście było, ale najpierw zadanie były po rosyjsku(ale działały :D ) ale coś tam naprawiali i teraz questy i prawie wszystko jest po angielsku.Niestety część "ważnych" questów zabugowali i nie działają.Pewnie będą poprawiać, bo na razie tylko zbierają info które zadanie i kiedy się buguje.Klan -SoA -powstanie dziś albo jutro. Jak będziesz w grze to pisz @PM gdy kogoś spotkasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pograłem dziś kilka godzin, gra ma potencjał ale....jak zawsze musi być ale: 1) Apteczki i amunicja chyba tylko do kupienia.2) Spawn mutantów jest jakiś szalony.3) Jestem biedny jak mysz kościelna - nagrody za questy nie wynagradzają amortyzacji sprzętu i amunicji. Liczę na polski klan i zabawę w większym gronie, samemu nudno trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Już dziś (lub jutro) powinieneś zacząć spotykać graczy z klantagiem SoA. Zagadaj i wstępuj w nasze szeregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dziś nie pogram, ale jutro na pewno znajdę czas. Jest jakiś sposób komunikacji między członkami klanu jak np. teamspeak? mam dużo pytań, a widzę że Miedzieny to wyjadacz w tą grę - jest chyba 4 w rankingu na stronie razem z kolegą oloo, który też wymiata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nareszcie ! :D Po prawie roku czekania na wipe już straciłem nadzieje że kiedykolwiek nastąpi.... Zasysam nową wersje i wracam do gry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaffciU Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ma ktoś jakieś rady dla początkującego ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Tak. :DKrok 1 i najważniejszy -wstąp do SoAKrok 2 słuchaj rozkazów Zastosuj powyższe a staniesz się "hardkorem" i weteranem zony.PS. 2 najważniejsze NIE DENERWUJ lidera Edytowane 16 Lutego 2014 przez tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaffciU Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A jak wstąpić do SoA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Normalnie :D Idziesz, patrzysz a tu bujają się kolesie z napisami SoA nad baniakami. Zatrzymujesz i nawijasz po naszemu. Powinieneś trafić na swojaków choć kilku mamy angielskojęzycznych :DI podstawą jest sprawdzenie ochotników na TS-ie bo wcześniej kilka razy trafiliśmy na minę w postaci graczy kompletnie oderwanych od rzeczywistości i potem były z nimi problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaffciU Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 TS może być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Narobiliście mi smaka już Zasysam i zaglądam do klanu soa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dobra chłopaki! Mam już wszystko i SZone Online ;) Wszyszedłem z Lubeczy i jestem... Nie wiem gdzie. Chciał bym dołączyć do SoA ale nie wiem jak was znaleść. Nie wiem... Może ts? Jeżeli tak to podajcie ip itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tsx29.net-speak.pl:6400 bez hasła.Najlepiej wejdź się przywitać na SoA/310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaffciU Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Są jakieś wymagania wiekowe co do SoA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Do samego SoA raczej nie - po prostu przestrzegaj zasad klanu, ale jeśli chodzi o Ts'a to trzeba być po mutacji głosu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi