carlopapa Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam czy byłby ktoś tak dobry i mógłby opisać w punktach sposób instalacji moda Autumn Aurora na Soliankę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam.Sposób znalazlem gdzieś w jednym z postów na forum: - gamedataconfigweathers [cały folder] - gamedatalevels [cały] - gamedatashaders [cały] - gamedatasounds [bez weapons] - gamedatatextures [bez UI] Grałem tylko w Soljankę bez DMX i fajnie z AA2 ( + Patch 2.04) śmiga :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dzięki bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam.Mam zainstalowaną Solijankę+Dopa +ООP Collector Master Addon i wyskakuje mi błąd: FATAL ERROR[error]Expression : wave&&wave->length()[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp[error]Line : 65[error]Description : Can't open wave file:[error]Arguments : c:program files (x86)thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsnaturethunder-4.oggJest tak z każdym plikiem ,lecz zamiast nazwy thunder-4 jest 5,6 potem dalej tak jak by mod nie miał tych plików. Logi wstawiamy w code!! @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam.Mam zainstalowaną Solijankę+Dopa +ООP Collector Master Addon i wyskakuje mi błąd: FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length()[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp[error]Line : 65[error]Description : Can't open wave file:[error]Arguments : c:program files (x86)thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsnaturethunder-4.ogg Jest tak z każdym plikiem ,lecz zamiast nazwy thunder-4 jest 5,6 potem dalej tak jak by mod nie miał tych plików. Sorry ale tak napisałeś że w końcu nie wiem czy masz te pliki 4-5-6.ogg czy nie ;)Jeśli plików nie masz: Obecnie gram w taką samą kompilację modów jak Ty i nie spotkałem się (jak na razie) z tym błędem.W moim folderze nature pliki thunder kończą się na 4.za to w tym samym folderze mam pliki thunderNEW1 od NEW1 do 6Jeśli masz takie pliki to skopiuj do do oddzielnego folderu zmień nazwy na brakujące thunder-4.ogg thunder-5.ogg thunder-6.ogg i wklej ponownie do folderu z grą.Daj znać czy zadziałało. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Super.Twoja rada pomogła,dodałem z oryginalnej soli,zmieniłem tylko nazwę,plus leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi