Jump to content

Modyfikacja do OPF Cold war Crisis

Recommended Posts

Witam znalazłem dość nie dawno taki Mod

http://arma-cwa.ru/mod-z-day-zombie-day-1-00-beta.html

Który dorzuca do stockowego OPF Zombie będę testował i na bierząco mówił co i jak jest do wersja beta więc ma prawo posiadać błędy mod jest malutki i ciekawy a co pewne zaskakujący nie wszystkich pojazdów można używać niektóre są uszkodzone albo brakuje im paliwa.

Z tego co udało mi się zobaczyć po instalacji wymaga wersji Arma : Cold War Crisis 1.99 żeby mapa była kompatybilna z wersją mapa nie jest zbyt duża ale odrazu po rozpoczęciu gry tylko Multiplayer napada nas horda zombi nie mamy nic tylko uciekać ale jak podczas ucieczki dobiegłem do bazy wojskowej żaden zombi mnie nie dopadł i nagle zginołem tak poprostu a przy próbie wznowienia serwera i odpalenia jeszcze raz następuje spawnowanie w tym samym miejscu i to samo czyli po 5 s śmierć a zombi byli 150 m ode mnie czyli nawet mnie nie dotkneli. Pomijając ten mały błąd na serwerze może być maksymalnie około 30 osób z losowo wybranymi miejscami i wyposażeniem fartem był fakt iż trafił mi się CZ-75 ale następował ów bug mam nadzieje że w następnej wersji to poprawią.

Ów Bug jest umyślnie zrobiony :P  zapisuje nam grę jednakże jest tylko jedna szansa na przetrwanie podnosząc trudność do maksimum można to ominąć tworząc nowego gracza i zaczynając od nowa. A tak jest jedna uwaga nie podchodzcie do sowieckiej bazy w lesie jest zaminowana każda próba kończy się śmiercią na zachodzie mapy znajdziecie przedmioty niezbędne do przetrwania zaczynając od żywności kończąc na amunicji ,broni, mapie ,kompasie, zapałkach i GPSie w skrzyńce nazwaną "survive Starter" taki mały spoiler dla ciekawych mod bardzo fajny ukazuje rzeczywistość apokalipsy jak ktoś jest chętny na wspólną grę piszczcie w tym temacie.

Edited by SmokeHead
  • Positive 1