Garrett Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dobry wieczór. Chciałem jakiejś zmiany w systemie, więc zmieniłem język na Angielski. Problem w tym, że po zainstalowaniu pakietu język zmienia się tylko dla mojego kona. Da się zrobić, żeby przy bootowaniu wszystko także było po Angielsku? Usunąć Polskiego nie mogę, bo jest to domyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Bo to osobny program, musiał byś wgrać angielską wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) A nie idzie jakoś odznaczyć Polskiego jako domyślny, lub podczas instalacji zatwierdzić Angielski? Edytowane 14 Września 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nie da się , musisz mieć angielską wersje systemu. Po to właśnie robią różne wersje językowe. Możesz spróbować ściągnąć z WU , pakiety językowe ale nie wiem czy się uda całkowicie zangielszczyć windowsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak zaznaczysz podczas instalacji po formatowaniu partycji z bootloaderem ENG to będziesz miał bootloader po angielsku. Ja nigdy bootloader z windows 7 na czynniki nie rozkładałem, z tego co wiem tam jest jakiś folder a w nim z ~20 języków, możliwe że wystarczy zmienić konfigurację. http://www.dobreprogramy.pl/EasyBCD,Program,Windows,12231.html Ja bym uszkodził bootloader, wyją angielską płytę z klasera i wykonał autonaprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi