DARTHARD Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Cześć mam pytanie który mod jest lepszy Arsenal Overhaul czy shoker mod.Chodzi mi o to który mod ma mniej bugów itp.A i jakie macie odczucia po graniu w te mody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Grałem w to i to i chcąc być obiektywnym:Shoker bardzo dobry mod utrudniający rozgrywkęplusy:- Różnorodność narzędzi zagłady- Bardzo fajnie zrobione celowniki 3D- "Time Shift" (nie raz mnie ocalił)- Możliwość dokupowania akcesoriów do broni (chwyty pod lufę itp.)- Bardzo ładne modele jak również nowe modele kombinezonów- Widok modelu gracza z widoku pierwszej osoby (widzisz nogi diegtarewa)- Wbudowany spawnerMinusy:- Raczej zasobo żerny mod wyloty są jak piecyk nie wyrabia.- Wyloty przy zmianie lokacji (Są możliwe. Da się przeżyć od nowa załadować autosave i działa jak należy)- Wymagana rosyjska podstawka COPa ( Ale da się uruchomić na płytcę z CD Action )- Przy zabawie spawnerem możliwe wyloty (jak za dużo NPCów sobie wyspawnujesz to może być wylot z brakiem pamięci) Arsenal Overhaul:plusy:- Fajny modzik dużo narzędzi zagłady jesli nie więcej jak w Shoker (niektórych to odstrasza ale dałem jako plus)- Prosty bardzo stabilny w moim przypadku tylko jeden wylot!- Miła zabawa gwarantowana przy sprawdzaniu pukawek.minusy:- Większy rozmiar paczki niż Shoker (co mnie trochę zdołowało bo mam limit ale nie wszystkich on dotyczy)- Nie lubię celowników 2D ale niektóży je lubią. W każdym razie jak zależy ci na rozgrywce wybierz Shoka jak na poprostu pukawkach wybierz AO tyle w tym temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARTHARD Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzięki za odp.wybieram chyba Arsenal Overhaul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 - Raczej zasobo żerny mod wyloty są jak piecyk nie wyrabia.- Wyloty przy zmianie lokacji (Są możliwe. Da się przeżyć od nowa załadować autosave i działa jak należy)- Wymagana rosyjska podstawka COPa ( Ale da się uruchomić na płytcę z CD Action ) Ad1. Nie zauważyłem, aby sam Shoker był zasobożerny. Z AF3, AN3 oraz PP3 owszem jest.Ad2. Nie doświadczyłem osobiścieAd3. Nie zgodzę się z tym, grałem na płycie z CDA i na polskiej podstawce bez problemu odpaliłem angielską wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja miałem wyloty może dla tego ze mam za słabego laptopa IBM Lenovo T60 raczej du*y nie urywa ale mi jak najbardziej pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Piechowicz Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Najlepszy mod do stalkera to the fraktion war gram tylko w niego odkąd go tylko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Michał chodzilo o mody globalne do COPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi