DaimeneX Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Classic Shell to darmowa aplikacja komputerowa, przeznaczona dla tych którzy chcą stare funkcje dobrego Windows'a XP. Strona Aplikacji Classic Shell Aplikacja instaluje parę fajnych ustawień.1. Instalujemy Classic Explorer - Przywraca stare funkcje Explorera z Windows XP.2. Instalujemy Classic IE - Przywraca stare funkcje Internet Explorer z czasów XP.3. Instalujemy Classic Start Menu - Przywraca stary pasek Startu którego niektórym może brakować.Według mnie główną zaletą tego programu to dostęp do menu kafelkowego oraz menu start z Windows 7. Sam menu start ma stare rozłożenie w stylu Windows 7 ale o wyglądzie 8. Wygląd starego paska w nowym wydaniu Samą aplikację można modyfikować za pomocą tego menu. A przede wszystkim jest dostępna w języku Polskim. Zatem polecam tą aplikację wszystkim użytkownikom Windowsa 8 i 8.1 a nawet Windowsa 7 ponieważ do wyboru mamy również pasek w stylu Windows XP oraz Windows 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Ja tam "próbowałem" przejść na Windowsa 8.1 głównie ze względu na jego wygląd, który mi się podoba, no ale komuś się może przydać. :P ~ Dodam, że takiego "modowania" systemu nie lubię. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi