99Revan66 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam.Ostatnio grzebałem sobie w plikach gry, troszkę pozmieniałem, ale pierwszy, i największy problem pojawił się kiedy zmieniłem muzykę w radiu Powinności i samotników w Agropromie.Kiedy byłem koło radia, muzyka nakładała się na siebie, leciały dwie na raz. "Uciekłem" z tamtąd, byłem już daleko, ale muzyka wciąż grała. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Uwaga, ale to prawdopodobnie nie takie proste jak ci się wydawało. Ja od razu mówię, że nie znam się, ale nie ustaliłeś pewnie jakiegoś zasięgu (range) słyszalności muzyki i jakiejś kolejności ich przebiegu. Albo coś pogmatwałeś w plikach i się zwaliło. Zawsze rób kopię zapasową gdy modyfikujesz jakiś plik. :yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi