PerrytPL Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witam Napotkałem dziwny błąd z barmanem w Korpusie Pokoju.Zaczęło się od tego że dostałem zadanie od Barmana w kordonie aby zanieść list do Woronina i udać się do Korpusu Pokoju przez Dolinę Mroku aby eskortować barmana na spotkanie z Sidorowiczem. Udałem się więc do chatki w której siedzi Barman lecz gdy klikam na dialogid="barman_strelka_dialog_0"> <text>No co, Barman, dokąd idziemy?</text>Wywala mnie na pulpit.O dziwo bez loga. Log jest czysty. Nie mam pojęcia czym jest spowodowany ale pojawia się dopiero gdy wybiorę w dialogu opcję podaną powyżej. Próbowałem wczytywać wcześniejsze savy, ale to jest problem bezpośrednio dotyczący barmana, lecz nie wiem w czym tkwi ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi