OldMan Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Mam pytanko czy też tak macie...Gram w wersję moda Reapck i od początku tak mam - z tym że do tej pory nie zwracałem na to za dużej uwagi...Przy podjeściu do zwłok i próbie pobrania z ekwipunku poległego małego co nieco mod robi to za mniei przerzuca do mojego ekwipunku czasami wszystko czasami tylko część sprzętu poległego i w sumie to mi do tej pory nie przeszkadzało ale dzisiaj byłem na Radarze wyłączyłem Mózgozwęglacz i chciałem tylko przeszukiwać poległych Monolitowców żeby zabrać ich nieśmiertelniki ale mod sobie pobiera co chce i za chwilę mam komunikat o przeciążeniu co nie jest wskazane gdy kilku kolesi do mnie praży gęsto Druga sprawa dotyczy granatów (mam tak od początku) gdy naciskam klawisz celowania to nie pokazuje się na ekranie to kolorowe kółko które się zapełnia i wiemy kiedy możemy rzucić granat.Czy też tak u siebie macie czy da się coś zmienić żeby było tak jak we wszystkich Stalkerach ??? Edytowane 28 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) A wystarczyło popatrzeć do opcji gry...Co do rzutu granatem, to kolorowe kółeczko jest u wszystkich wyłączone Edytowane 28 Października 2015 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) DZIĘKI !Nie skojażyłbym że to w tym miejscu jest ta opcja. Zaraz wypróbuję.EDIT: Działa Identyfikację NPC mam cały czas włączony. Edytowane 28 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jeszcze włącz identyfikację NPC bo tak to nie wiadomo do kogo można walić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jeszcze włącz identyfikację NPC bo tak to nie wiadomo do kogo można walić Do wszystkiego, co się rusza "Chłop żywemu nie przepuści! Chłop żywemu nie przepuści! Jak się żywe napatocy, Nie pożyje se a jużci!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Na poziomie realizm opcji identyfikacji oraz odległości nie działająTrzeba poziom ustawić na przeżycie żeby zadziałało Gram już ponad 100 dni zony na pozioimie realizm i poza cichymi łowami z resztą niema problemów Edytowane 29 Października 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi