Łobuz Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Co za debilizm Może ktoś opisze bo nawet z poradnikiem mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Co za debilizm Może ktoś opisze bo nawet z poradnikiem mi nie wychodzi może strzelę sobie w stopę ale.. O CO KAMAN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Oddałem wszystkie dokumenty z helikoptera i jest jakaś debilna rozmowa z Woroninem Nie wychodzi mi za cholere !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jeśli nawet ja - człowiek który zna po rosyjsku może z 20 słów - poradziłem sobie za pomocą tego filmiku to i Tobie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Już mi się udało -Kąpiel w zimnej wodzie pomogła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi