Arni68 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Oto mój logxray_robert_04-06-14_12-38-27.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) to ma być plik z rozszerzeniem .logodczytasz go notatnikiem Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez pajak117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam ponownie. Może to ulatwi sprawę:1. Otwórz dowolny folder2. Wybierz u góry Narzędzia -> Opcje folderów -> Widok -> odznacz (ma być pusty) kwadracik "Ukryj rozszeżenia znanych typów plików" -> Zastosuj -> Ok3. Wróć do folderu z logiem i do załącznika dodaj plik xray_robert.log4. Jeśli potem będziesz potrzebował ukryć rozszeżenia plików to kawdracik przed wyżej wspomniana linijką zaznacz ponownie. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 xray_robert_04-06-14_20-46-37.mdmp.txt Zrobiłem poprzez notatnik, jeżeli coś jest źle to sorry.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 xray_robert_04-06-14_20-46-37.mdmp.txtxray_robert_04-06-14_20-46-37.mdmp.txt xray_robert_04-06-14_20-46-37.mdmp.txt Zrobiłem poprzez notatnik, jeżeli coś jest źle to sorry.Pozdrawiam. To może inaczej Czy masz w folderze logs plik który nazywa się xray_robert ?(jeśli odkryłeś rozszrzenia plików to będzie się nazywał xray_robert.log)Dołącz do wiadomości ten plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Hej. Nie mogę wysłać tego pliku, ponieważ pokazuje mi komunikat, że nie mam uprawnień do wysyłania tego typu plików. Nie mogę tego pliku wypakować. Sorry ale nie wiem co robić. Dzięki, że starasz się mi pomóc. fatal errorCscriptEngine::lua_errorE:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp73no expressionLUA error:......shadow of chernobylgamedatascriptsamk_mod.script:2790:attempt to index local 'respawer ' ( a function value ) Przepisałem, bo nie mogę wysłać pliku - brak uprawnień? dlaczego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam.Nadal nie bardzo wiem skąd ten komunikat u Ciebie o braku uprawnień do wysłania pliku...Pokazuje ci to system?Otrzymujesz taki komunikat przy próbie dodania pliku do postu ? Teraz co do błędu w logu.Na PM wyślę ci mojego maila i na niego wyśij mi swój plik se_respawn.scriptZnadziesz go w katalogu z grą - ścieżka:S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylgamedatascriptsNie musisz go spakowywać - odeślę ci plik poprawiony i zobaczymy czy to pomoże. OCZYWIŚCIE ZRÓB SOBIE KOPIĘ TWOJEGO PLIKU w innym miejscu. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam Sposób kazika jest skuteczny, poprawił plik se_respawn script. O szczegóły do kazika, . dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Pewnie chodziło o to http://stalkerteam.pl/topic/223-częste-błędy-soljanki-i-ich-rozwiązania/?p=59080Nieźle się @kazik namęczył żeby ci pomóc zatem myślę że punkt reputacji mu się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi