Ignachinio Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Mam coraz bardziej dość tego moda.. Tym razem na nasypie są najemnicy, ot normalne zadanie jak w NS tyle tylko, że ci są jacyś niezniszczalni.. jest ich trzech. Jeden na dole w Sevie i dwóch u góry z SWD i egzo.. problem i zabawa zaczyna się przy próbie podejścia kiedy to nagle wojskowi zaczynają szaleć i iść w moją stronę strzelając? O co w tym chodzi? Przecież to jest coś nie tak... Coraz bardziej mam dość tego moda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Najemników trzeba wyeliminować z odległości i są jak najbardziej zniszczalni. Na tym etapie gry powinieneś już mieć karabin z dobrą optyką czy chociaż "Kata" od Akima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 W momencie pojawienia się najemników na nasypie, powinien przyjść sms od Kuzniecowa. Prosi o usunięcie intruzów. Wojsko nie miesza się do strzelaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi