LordDino Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Taki dość interesujący temat. http://gry.interia.pl/newsy/news-najlepsze-postapokaliptyczne-gry,nId,1900338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie będę kalał dzierżawionych łączy niemiecką Interią. Lordzie. Daj proszę własny temat tutaj. Będziemy mieli o czym porozmawiać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeżeli Cię to nie interesuje nie czytaj. Ja to wstawiłem dla tych co ich to interesuje nie masz ochoty nie otwierasz. Co będziemy decydować za innych czy warto z tym się zapoznać czy nie. Jak się komuś nie podoba nie ma musu czytać. A może się komuś przypadnie do gustu? A, że "własny wyrób" jest bardziej wartościowy to to rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wiele bym oddał aby "Last of Us" przestało być "ekzklusiwem" na konsole PS i wreszcie pojawiło się na blaszakach... Trochę pograłem na konsoli u kolegi i jestem tą grą zachwycony... polecam również ścieżkę dźwiękową z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 No właśnie trochę to irytujące, że niektóre tytuły są tylko na konsole. Ja odnoszę wrażenie, że przez to koncerny zmuszają nas do zakupu konsol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Lordzie. Zupełnie niepotrzebnie się unosisz. Po prostu w sposób najwidoczniej mało staranny chciałem oddać iż Polakom (Słowianom) wypada bojkotować media niemieckie podobnie jak ich produkty. Szczególnie w ostatnich czasach w których jesteśmy jako naród kolejny raz poniewierani przez niemieckich polityków. To nic osobistego. Nic do Ciebie personalnie nie mam. ;( Wspomniane było o "Last of Us". Widziałem jedynie trailer ze szczyptą gamplay'a. Przyznam że wspomniany obraz zrobił na mnie dość pozytywne wrażenie. Chciałbym kiedyś pyknąć. Przyznam również że i mnie martwi iż niektóre tyt. powstają jeno na konsole. Oczywiście najczęściej niestety chodzi o pieniądze. Mój znajomy kupił konoslę z powodu pewnego tyt. który nie został nigdy wydany na PC. Osobiście uważam że to przesada. W jego przypadku już zupełnie. Wczoraj się dowiedziałem że konsola stoi i się kurzy a gry dla której kupił konsolę nawet na niej nie zaznał. :| Z drugiej strony tych tytułów nie ma aż tak dużo. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez vranorvs Poprawka "od" na "of" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi