Gość Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam. Ktoś wie jak się odpala pojazdy w tym modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kiedyś z prowadzeniem aut był tak. Najpierw musiałeś pod jakiś klawisz podpisać włączenie silnika. Potem nim odpalałeś i jechałeś wsad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kiedyś wyczytałem, że w jakims modzie to się w pliku user.ltx przypisywało np. bind jump kSPACE oznacza, że skacze się za pomocą spacji. Tylko co ja mam wpisać w miejsce "jump", żeby to oznaczało odpalenie samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Na końcu user.ltx wpisz taką komendę: bind turn_engine kZ gdzie "z" będzie klawiszem zapalający silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Właśnie przejrzałem plik user.ltx Lost Alphy i znalazłem tam komendę bind turn_engine k tu dałem 8, wkleiłem do user.ltx Powrotu Szramy i zadziałało. Ale dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak znam życie moim (łatwiejszym) sposobem też, by zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Prostszy sposób zadziała jeśli twórcy moda dodadzą "user.ltx" z frazą "bind turn_engine k". W wielu wcześniejszych modach tego wpisu nie było - więc z automatu nie dało się przypisać klawisza z poziomu menu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi